"Wij Helpen ondernemingen Bij Het Genereren Van Meer Leads, Klanten En Omzet Door Gebruik Te Maken Van Facebook Advertenties En Sales Funnels"
Onze Filosofie:

Bij Groei Met Leads leggen we de focus op Facebook advertenties en sales funnels. 

Door onze kenmerkende persoonlijke aanpak maken we resultaatgerichte campagnes die jou elke maand van gekwalificeerde leads zullen voorzien.

Op basis van jou noden  en behoeftes maken wij een complete en transparante marketingoplossing zodat u een moeie groei in cijfers en klanten kan bekomen.

Ontmoet De Oprichter
Tom Lacroix - Groei Met Leads
Groei Met Leads is opgericht door Tom Lacroix.

Ik ben hiermee gestart omdat ik lang website ontwikkeld heb en altijd zag hoe mooi ze ook waren, ze nooit de gewenste resultaten gaf. 

Om klanten aan te trekken en ze om te zetten naar een betalende klant is een andere en betere aanpak nodig. Die op de koop toe sneller en goedkoper werkt dan de huidige methodes zoals, radio, tijdschriften, kranten, websites, ...

Mijn missie is om ondernemingen te helpen bij het behalen van maandelijkse nieuwe klanten op automatische piloot doormiddel van Facebook advertenties en sales funnels.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

PLAN JE GESPREK MET TOM IN

Gratis 30-Minuten Audit Gesprek

Op het einde van dit 'audit-gesprek' heb je een duidelijk beeld van wat jouw volgende stappen zijn die je kan nemen om jouw bedrijf exponentieel te laten groeien. Je ontdekt hoe jouw bedrijf kan beginnen met het genereren van consistente en betrouwbare resultaten dankzij funneling en online leadgeneratie.

Kies een datum en tijdstip in Tom zijn agenda om vandaag jouw gesprek in te plannen en we kijken er alvast naar uit om binnenkort met jou te mogen spreken!

DIT AUDIT GESPREK IS PERFECT VOOR:

  • Bedrijven die hun huidige website willen omzetten in een machine die gekwalificeerde leads zal genereren
  • ​Bedrijven die de stap willen zetten van offline naar online
  • ​Bedrijven die hun marketingbudget optimaal willen benutten d.m.v. digitale funnels en advertenties
  • Bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun conversies & klantwaarden te maximaliseren
  • ​Bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar marketing bureau dat van hun de autoriteit op de markt maakt. Dit in combinatie met een zeer persoonlijke samenwerking
Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.